Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Hírlevél

TOP termékek

Termékajánló

Napelem rendszerek, hogy a villanyóra visszafelé forogjon!


Házhozszállítás

3 megapixeles IP kamera rendszer, vezetékes

Fő kategória >3 megapixeles IP kamera rendszer, vezetékes

IP alapú, hálózatos full digitális kamera rendszerek.

 

Az IP kamera technológia győztesen jött a ki a versenyből, az analóg kamerák kora leáldozott, az AHD még egy kétségbe esett kapálózás, elsősorban a szerelők IP technológia iránti tudatlansága miatt. ezen is át fogunk lendülni és nem lesz érv ami miatt vissza kellene utazni időben. Az AHD kamerák és az azonos IP kamerák ára teljesen hasonló, a szerelés technika minden esetben az IP irányába billenti a mérleg nyelvét. Ennek próbálunk hangot adni azzal, hogy nem jelzünk más szerelt kamera rendszert az oldalunkon.

A KÉP: Az IP kamera, aki látta az nem felejti, aki használja az pedig nem akar mást csak jobbat, nekem pedig aki 24 éve foglalkozom biztonsági kamerákkal egyszerűen csak káprázatos.

Gyártók és választék: Az ajánlott kamerák DAHUA és VIDEOSEC gyártmányok, a kínálatban elsősorban az ár/érték arány vezérelt bennünket. Mindkét gyártó bővelkedik termékben, mint ahogy ez divatos lett a piacon, de sokszor teljesen értelmetlenül.

Az örök vita, DOME vagy CSŐKAMERA: Az a tapasztalat, hogy elsősorban ennek anyagi oka van, hisz a dome kamerák ára kisebb, olcsóbb, stb. A dome kamerát elsősorban beltéren ajánljuk, a mennyezeti szerelés lehetősége mellett, eltekintve a nagyobb éjszakai infra led megvilágítástól. Kültéren a biztos befutó a kompakt csőkamera és a PTZ, erős éjszakai IR led teljesítménnyel. ÉS szinte mindig varifokális objektívvel, ennél nagyobb segítség kevés van, ha különben az optika minősége kiváló.  A HD IR és IP PTZ kamera pedig mindent überel, ennél kiválóbb technika kevés született, billeg-forog, ZOOM-ol minden irányba, ezer és ezer programozási lehetőség, külső interaktivitás I/O be és kimenetek. Nagyobb telephely nélküle nem építhető hatékonyan a kép pedig csodálatos. .      

Kompatibilitás: Mindenki ész nélkül gyárt mindent, ráírják hogy megfelel az ONVIF szabványnak, de ez a legtöbb esetben hazugság. Általában nincs átjárhatóság a rendszerek között a gyártóknak pedig fogalma sincs mit árulnak. Mi ezért döntöttünk a DAHUA és VIDEOSEC gyártmányok mellett, mert gyakorlat azt igazolja, hogy a kompatibilitás megoldott és remélem így marad a jövőben is. Persze jelen rendszerek ONVIF 2,4 szabvány szerint épültek és teszteltek, így a teljes termék választék kompatibilitása garantált.

Mobilitás: Az IP full HD kamerák és hálózatos NVR-ek vezeték nélkül, WIFI technológiával vagy powerline technológiával is összeköthetők csak 220 V és 8 darab furat szükséges. Ez nagy mértékű mobilitást eredményez és nem kell hozzá komolyabb szaktudás, hisz a rendszert segítünk megtervezni és felépíteni is asztalon.

Távolságoktól független minőség: Az egyik legkomolyabb érv az IP kamerák mellett a nagy felbontású képminőség. Az áthidalható távolságoknak nincs határa az IP kamera jele elvihető 60 km-re is optikai hálózaton, vagy 10-50 km-re WIFI hálózaton. A betáplált IP kamera jele nem szürkül, nem veszik el, nem fekete-fehér, nem lesz földhurkos. Ami bemegy itt az jön ki a túloldalt. Ez az DIGITÁLIS ZEN.  Felkészülten várjuk az optikai hálózatos kéréseket is, szerszámokkal, műszerekkel, PON és OTDR mérés, szálhegesztés.

Ingyenes előszerelés: Ön úgy is elviheti az eszközöket, komplett rendszerek esetében, hogy azok előre fel vannak programozva, beállítva, hálózatra kötve, csak a fizikai szerelés marad Önre és a képek beállítása.

SUPPORT : valóságos ingyenes support magyar nyelven, az összeszerelt rendszerben helyezzen el egy PC-t vagy LAPTOPOT, telepítse a TEAMVIEWER programot, csatlakozzon az INTERNETRE és mi segítünk ha elakadt. Friss frimware-ek beszerzése és telepítése.

CSODÁLKOZÓKNAK: sokan fognak csodálkozni, hogy csak ennyi. Igen sajnos, nem tudom mennyi szuper kütyüt próbáltunk ki, ami sorra elvérzett azonnal vagy néhány héten, hónapon belül, vagy ippeg nagyon drága lett. De igazán a legfontosabb ellenérvek az éjszakai képek rossz minőségét, hanyag összeszerelést, 3%-nál nagyobb hibaarányt jelentenek. És ez mind a bőrünkre mert, más tanuljon belőle inkább.

Figyelmeztetés! A megbízható mikrohullámú kommunikáció alapja az optikai rálátás. Amennyiben ez nem biztosított az áthidalható távolság lecsökken és a kapcsolat minősége az időjárás, napszak és évszak függvényében erősen ingadozhat. Különösen érvényes ez akkor, ha több falon illetve födémen keresztül akarunk kapcsolatot kiépíteni. Ez sokszor kivitelezhetetlen.


Nincs ilyen termék

Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft