Új jelszó kérése

Hírlevél

TOP termékek

Termékajánló

Napelem rendszerek, hogy a villanyóra visszafelé forogjon!


Házhozszállítás

Termék részletekInfra film 50 cm

Infra film 50 cm
 • Infra film 50 cm
 • Infra film 50 cm
 • Infra film 50 cm
 • Infra film 50 cm
 • Infra film 50 cm
 • Infra film 50 cm
 • Infra film 50 cm
 • Infra film 50 cm
 • Infra film 50 cm

Infrafilm, infrafűtés és padló fűtés! Gépszet és elektromos fűtés!

 QRFACE.HU ha maradt még kérdésed!

Jelentkezz a fészbukk csoportba. 


Üzemi hőmérséklet: 30℃ ~ 60℃
Felhasználási területek: padlófűtés, falfűtés, mennyezetfűtés, egyéb fűtést igénylő alkalmazások, mindezt az infrafilmmel.

 

A legfontosabb! Napelem rendszerrel kiegészítve közel nulla forint fűtési költség, pusztán egyszeri beruházással! Ez az infrafilm! 

 • - Az infrafilm beszerelése gyors, egyszerű, nem igényel speciális szerszámokat és szaktudást.
  - Az infrafilm szélessége 50 és 100 cm így követve a felületet geometriáját építhető ki a hasznos fűtött alapterület.
  - A fűtőfelület dinamikusan teljes felületen adja le a hőt a bekapcsolást követően szinte azonnal. A teljes felület kisebb hőmérséklet mellett is azonos komfortérzetet biztosít kevesebb energia felvétel mellett.
  - Carbon-szálas fűtőelemek, infrafilmek a legmagasabb minőségi követelményeknek és szabványoknak megfelelően az ISO 9001 szabvány szerint és a legmagasabb minőség ellenőrzés mellett készülnek.
  - Extra vékony padlófűtési rendszer, már 4 cm telepítési magasságtól a meglévő padlóra is építhető.
  - A sugárzó fűtések előnye, hogy nem a levegőt hanem az emberi test szöveteit stimulálja, előidézve a jobb vérkeringést, magasabb hőérzetet biztosítva. Az infrafilm padlófűtési rendszerek ideális hőmérsékletet biztosítanak a testnek és lábnak javítva a hőérzetet.
  - Az INFRA fűtés ugyanolyan érzést kelt, mint a nap sugárzása. Helyettesíti a nap melegét, nem csak jó közérzetet nyújt, hanem az egészségünkre is számtalan jó hatást gyakorol, működése során negatív töltésű ION-okat hoz létre.

  Üzemi hőmérséklet: 30℃ ~ 60℃
  Felhasználási területek: padlófűtés, falfűtés, mennyezetfűtés, egyéb fűtést igénylő alkalmazások, mindezt az infrafilmmel. A kpek tájékoztató jellegűek, színben és mintázatban lehet eltérés a különböző szállítmányok esetében. 

  Számos helyen próbálják az energia takarékosság irányába vinni az infrafilm jellemzőket, sokan dobálóznak divatos kifejezésekkel. Elmondom, hogy bennünket milyen teljesen gyakorlati értékek fogtak meg.

  0, A legfontosabb! Napelem rendszerrel kiegészítve közel nulla forint fűtési költség, pusztán egyszeri beruházással! Ez az infrafilm!
  1, Miután a teljes felületen fűt az infrafilm, így a helységben egyenletes hőmérséklet hozható létre, és itt kapcsolódik be az energia felhasználás, a szabályozhatósága mint takarékosság, hisz akár helységenként is szabályozható a hőmérséklet. Tehetjük idővezérlővel, például a hálószoba csak este fűtött, a WC-ben elég 18 fok is és sorolhatnám tovább. Sőt mivel azonnal bekapcsol a fűtés a teljes felületen, ezért akár távolról is vezérelhetjük a megfelelő elektronika mellett.
  2, Az extra vékony 0,4 mm-es infrafilm a javasolt szerelési technológia mellett is alacsony beépítési magasságot tesz lehetővé, használható új építésű ingatlannál, de felújításoknál is egyszerűen. 4-6 cm padló magasság kialakításával, akár otthoni barkácsolás mellett is.
  3, Egyszerű és gyors beépíthetőség, napi akár 100 m2 felület is telepíthető, szerelhető.
  4, A kettős élettani hatás, padlófűtés előnye javítva az alacsonyabb hőmérséklet mellett is a hőérzetet illetve a sugárzó infra hő a sejtekbe hatolva javítja a vérkeringést és a sejtek energia egyensúlyát.
  5, Nincs karbantartási igény, nincs mozgó, kopó alkatrész, környezetbarát, nincs ártalmas káros anyag-kibocsátás, nincs szobákon keresztül kígyózó gépészet és gépészeti elem. Kézben tartható alacsony beruházási költség.

  Ez egy innovatív elektromos fűtési rendszer, melynek alapja a sugárzó hőt generáló szén réteg felvitele a PET filmre, valamint a réz vezető sín. Miután ez elektromos áram hatására infravörös sugarakat és negatív ionokat bocsát ki, így kellemes komfort érzetet biztosít hatósugarában.
  Ez a film ideális hőforrás arra az időtartamra melyben a fűtendő térben kívánunk tartózkodni, miután gyors felfűtést biztosít, kiválóan alkalmas templomok, lépcsőházak, szálláshelyek, hétvégi házak, lakóépületek, stb, fűtésére. Használható padlófelületen laminált parketta alá, falra vagy mennyezeti borítás alá gipszkarton borítással.  Kiskunmajsa, szállás, motel, panzió és apartman

   

 • Méret / súly
  50 cm
  Tápfeszültség
  220 V / teljesítmény: 220 W / m2
  Garancia
  2 év
  Cikkszám
  TS-infra50
  Min. rendelhető mennyiség
  15 m