Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Hírlevél

TOP termékek

Termékajánló

Napelem rendszerek, hogy a villanyóra visszafelé forogjon!


Házhozszállítás

Termék részletekInfra film 50 cm

Infra film 50 cm
 • Infra film 50 cm
 • Infra film 50 cm
 • Infra film 50 cm
 • Infra film 50 cm
 • Infra film 50 cm
 • Infra film 50 cm
 • Infra film 50 cm
 • Infra film 50 cm
 • Infra film 50 cm
1 753 Ft

Infrafilm, infrafűtés és padló fűtés! Gépszet és elektromos fűtés!

 QRFACE.HU ha maradt még kérdésed!

Jelentkezz a fészbukk csoportba. 


Üzemi hőmérséklet: 30℃ ~ 60℃
Felhasználási területek: mennyezetfűtés, padlófűtés, falfűtés, egyéb fűtést igénylő alkalmazások, mindezt az infrafilmmel.

 

A legfontosabb! Napelem rendszerrel kiegészítve közel nulla forint fűtési költség, pusztán egyszeri beruházással! Ez az infrafilm! 

 • Ezen a linken van egy szerelés története, hasznos tanácsokkal. 

  http://qrface.hu/elektromos-infra-futes-epites/

   

  - Az infrafilm telepítése nem igényel speciális szerszámokat, a telepítés gyors és egyszerű. Az infrafilm egyszerű villamos tudással telepíthető, nem kíván kiemelt szaktudást, inkább kézügyességet, ez azonban nem helyettesíti az érintésvédelmi szabályok betartását.   
  - Az infrafilm szélessége 50, 80 és 100 cm így a teljes felület könnyen kiépíthető. Az infrafilmmel való fűtés felületfűtés az egyik legfontosabb előnye is ebben leledzik. 
  - A fűtőfelület teljes felületen adja le a hőt a bekapcsolást követően azonnal.  A www.qrface.hu oldalon remek tapasztalatok vannak a szereléssel és használattal kapcsolatban. A teljes felület kisebb hőmérséklet mellett is azonos komfortérzetet biztosít kevesebb energia felvétel mellett termosztáton keresztül szabályozottan. 
  - Carbon vezetővel préselt fűtőelemek, infrafilmek a legmagasabb minőségi követelményeknek és szabványoknak felelnek meg. Az  ISO 9001 szabvány szerint történik a gyártás. 
  - A padlófűtési rendszer, már 5-7 cm telepítési magasságtól a meglévő padlóra is építhető. 
  - Az infrafilm előnye, hogy nem a levegőt hanem az útjába kerülő tárgyakat és az emberi szöveteket melegíti. Az infrafilm padlófűtési rendszerek a hagyományos padlófűtési rendszerekhez hasonló hőmérsékletet biztosítják a testnek és lábnak javítva a hőérzetet. 
  - Az INFRA fűtés hasonló érzést kelt, mint a nap sugárzása, amennyiben nincs fedve. Helyettesíti a nap melegét, nem csak jó közérzetet nyújt, hanem az egészségünkre is számtalan jó hatást gyakorol.
  - A jellemzően padlófűtést ajánlanak a szakemberek ezzel ellentétben a mennyezetfűtés sokkal hatékonyabb. A logika nagyon egyszerű:
  - Vastagabb szigetelés használható kényelmesen.
  - A fűtőfelület és az emberi szövetek között nincsen további  tárgya, mint ágy, szék, bútor, stb
  - Létrehozhatók nyitott terek amikor is az infra sugárzás élettani előnyei is megjelennek.
  - Zero a mért elektroszmog   

  Üzemi hőmérséklet: 30℃ ~ 60℃
  Felhasználási területek: mennyezetfűtés,padlófűtés, falfűtés, természetesen infrafilmmel. A képek tájékoztató jellegűek.

  A www.qrface.hu oldalon remek tapasztalatok vannak a szereléssel és használattal kapcsolatban.
  Számos helyen próbálják az energiatakarékosság irányába vinni az infrafilm jellemzőket, sokan dobálóznak divatos kifejezésekkel. Elmondom, hogy bennünket milyen teljesen gyakorlati értékek fogtak meg. 

  0, A legfontosabb! Napelem rendszerrel kiegészítve közel nulla forint fűtési költség, pusztán egyszeri beruházással! Ez az infrafilm! És a beruházás megoldható egy gáz telepítés költségén.  
  1, Miután a teljes felületen fűt az infrafilm, így a helységben egyenletes hőmérséklet hozható létre, és itt kapcsolódik be az energia felhasználás. A szabályozhatósága mint takarékosság, hisz akár helységenként is szabályozható a hőmérséklet. Tehetjük idővezérlővel, például a hálószoba csak este fűtött, a WC-ben elég 18 fok is és sorolhatnám tovább. Sőt mivel azonnal bekapcsol a fűtés a teljes felületen, ezért akár távolról is vezérelhetjük a megfelelő elektronika mellett. Munkába indulva kikapcsolható a fűtés, hisz hazafelé jövet a telefonommal bekapcsolhatom és maximum 10-20 perc alatt képes vagyok felfűteni egy helységet.
  2, Az extra vékony 0,4 mm-es infrafilm a javasolt szerelési technológia mellett is alacsony beépítési magasságot tesz lehetővé, használható új építésű ingatlannál, de felújításoknál is egyszerűen. 5-7 cm padló magasság kialakításával, akár otthoni barkácsolás mellett is. De mennyezetfűtésnél is maximum 10 cm –el csökken a belmagasság.
  3, Egyszerű és gyors beépíthetőség, napi akár 100 m2 felület is telepíthető, szerelhető egy új építésű ingatlanban, vagy egy gipszkartonos burkolat esetén.
  4, A kettős élettani hatás, padlófűtés előnye javítva az alacsonyabb hőmérséklet mellett is a hőérzetet illetve a sugárzó infra hő a sejtekbe hatolva javítja a vérkeringést és a sejtek energia egyensúlyát. (ehhez szükséges a burkolat szabadon hagyása is)
  5, Nincs karbantartási igény, nincs mozgó, kopó alkatrész, környezetbarát, nincs ártalmas káros anyag-kibocsátás, nincs szobákon keresztül kígyózó gépészet és gépészeti elem. Kézben tartható alacsony beruházási költség. 

  Ez egy teljesen új fűtési rendszer, két rézvezető között szénszálak vannak préselve egy műanyag filmre.

  Az elektromos áram hatására „infravörös tartományba” eső fényt bocsájt ki, ez valószínű a fekete sugárzókhoz hasonlóan széles spektrumú, de így is kellemes komfort érzetet biztosít hatósugarában.
  Az infrafilm kitűnő lehetőség a keveset vagy épp célirányosan használt terek esetén hisz gyors felfűtést biztosít, kiválóan alkalmas templomok, lépcsőházak, szálláshelyek, hétvégi házak, lakóépületek, fűtésére. DE EZ MELLETT TÖKÉLETES LEHETŐSÉG A FOLYAMATOS FŰTÉSHEZ IS. Kérem, nézze meg. A www.qrface.hu oldalon remek tapasztalatok vannak a szereléssel és használattal kapcsolatban.

  Az elsődleges ajánlat mennyezetfűtésre vonatkozik, itt érhető el a legnagyobb hatékonyság.

   


  Kiskunmajsa, szállás, motel, panzió és apartman

   

 • MennyiségKedvezményTermék ára
  10 m vagy többkevesebb mint 100 m-1 753 Ft/m
  100 m vagy többkevesebb mint 150 m10 %1 577 Ft/m
  150 m vagy többkevesebb mint 500 m20 %1 402 Ft/m
  500 m vagy több -1 753 Ft/m
 • Méret / súly
  50 cm
  Tápfeszültség
  220 V / teljesítmény: 220 W / m2
  Garancia
  2 év
  Cikkszám
  TS-infra50
  Min. rendelhető mennyiség
  10 m