Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Hírlevél

TOP termékek

Termékajánló

Napelem rendszerek, hogy a villanyóra visszafelé forogjon!


Házhozszállítás

Termék részletekRiasztó szerelés

Riasztó szerelés
  • Riasztó szerelés
6 189 Ft

Kizárólag az áruházunkban vásárolt PARADOX MAGELLÁN RÁDIÓS rendszerhez kérhető szerelés, annak ellenére, hogy a rendszer felprogramozva és elő vezetékelve áll rendelkezésére minden esetben.

A szereltesd magad csomag nem azt jelenti, hogy bárminemű technikai felkészültség nélkül, szinte magától összeáll egy rendszer. Hisz egy komolyabb TV vásárlása esetén is a programozás, a csatlakozók beszerzése, kábelek, mindezek után az összes használni kívánt eszköz rácsatlakoztatása nem kis feladat. Nos ez így van a mi csomagjainkkal is, tehát a kamera, riasztó és DVR végpontokon lévő szabványos csatlakozók és előkészített csatlakozási pontok előre gyártott kábelekkel összekötve azonnal működőképesek, a magyar nyelvű alapján pedig beállítható a készülék. Aki ennek ellenére sem szívesen áll neki, annak lehetősége van szakember bevonására, kérhet előre gyártott kábeleket, ami pontos méretre készül, kábel, csatlakozó felhasználásával és nem előregyártva megvásárolható.

Tehát nem biztos abban, hogy képes a felrajzolt vezetékeket szín és csatlakozási pont alapján precízen és hiba nélkül képes ,megkötni az ne barkálcsoljon, mert sokba kerül!


Minden végpont szerelési díja 9999,- Ft
Tehát,
- központ
+ vezetékes kezelő
+ hang és fény jelző
+ 3 darab mozgás érzékelő
+ 1 darab nyitásérzékelő
+ 1 darab IP modul EZ EGYÜTT 8 VÉGPONT!!!

Helyszíni garancia !  • Garancia
    1 év
    Cikkszám
    riaszt-szer