Hírlevél

TOP termékek

Termékajánló

Napelem rendszerek, hogy a villanyóra visszafelé forogjon!


Házhozszállítás

Termék részletekONLINE GPS tracker készülék, nyomkövető, WAKWAU nyomkövető

ONLINE GPS tracker készülék, nyomkövető, WAKWAU nyomkövető
 • ONLINE GPS tracker készülék, nyomkövető, WAKWAU nyomkövető
 • ONLINE GPS tracker készülék, nyomkövető, WAKWAU nyomkövető
 • ONLINE GPS tracker készülék, nyomkövető, WAKWAU nyomkövető
31 749 Ft

GPS készülék, Wakwau 1-O. Eszméletlen tudás, kis méret és alacsony ár!

NAGYON HOSSZÚ KÉSZENLÉTI IDŐ!!!!

Használható eszközök ellopásának megelőzésére, a gyermekek, idősek és kisállatok védelmére, személyek irányítására, diszkrét követő eszközként. GSM/GPRS hálózaton és GPS műhold pozíciós rendszeren alapszik a működés, a követésről rövid üzenetet küld (SMS), vagy elérhető az Interneten online.
Könnyű megtalálni a helyzetét: nincs szükség beépített speciális platformra, hisz rövid üzenet (SMS), vagy Internet által közvetlenül ellenőrizhető online. A költségek jól eloszthatók a használat céljától függően. Támogatja a különböző fajtájú platformot is, követés céljából. A beépített antenna és az elemek lehetővé teszik az egyszerű hordozást.

Használat SMS üzemmódban, vagy Online üzemmódban, a két üzemmód ennél a készüléknél nem keverhető.  • Részlegesen cseppálló, ami előre vetít néhány eddig szokatlan szerelési helyet is kültéren.

  Hatalmas akkumulátor, 5000 mA és komoly szoftveres támogatás a felhasználási idő kitolásához, ami jól sikerült. Nagyon jók a tesztelt eredmények.

  Teljes internetes elérés, ANDROID, TETSZŐLEGES BÖNGÉSZŐ egyaránt. IPHONE nincs tesztelve.  A keretszoftver angol nyelvű, de működéshez szükséges felület teljesen grafikus.  Ezenfelül folyamatos supporttal állunk rendelkezésre. FONTOS! A GPS készülék kizárólag angol nyelvú szoftverrel rendelkezik! Nincs lefordítva a szoftver, sem a felület! Az online készüléket minden esetben távolról programozzuk SMS-ben a használat elött.  


  Kiskunmajsa, szállás, motel, panzió és apartman

   

 • Méret / súly
  90x72 mm
  Tartozék
  1 akkumulátor beépítve
  Garancia
  1 év
  Cikkszám
  TS-online