Hírlevél

TOP termékek

Termékajánló

Napelem rendszerek, hogy a villanyóra visszafelé forogjon!


Házhozszállítás

IP alapú hálózatok, WIFI hálózatok aktív és passzív eszközei

Fő kategória >IP alapú hálózatok, WIFI hálózatok aktív és passzív eszközei

IP alapú vezetékes és vezeték nélküli hálózatok elemei. A termék kínálat nem teljes, inkább csak tájékoztató jellegű. Kérjen ajánlatot, ha konkrét eszközöket keres.

Távolságoktól független minőség: Az egyik legkomolyabb érv az IP kamerák mellett a nagy felbontású képminőség. Az áthidalható távolságoknak nincs határa az IP kamera jele elvihető 60 km-re is optikai hálózaton, vagy 10-50 km-re WIFI hálózaton. A betáplált IP kamera jele nem szürkül, nem veszik el, nem fekete-fehér, nem lesz földhurkos. Ami bemegy itt az jön ki a túloldalt. Ez az DIGITÁLIS ZEN. Felkészülten várjuk az optikai hálózatos kéréseket is, szerszámokkal, műszerekkel, PON és OTDR mérés, szálhegesztés.

 

AP-k a teljes egészében rádiós adatátvitelen alapuló kültéri IP kamera rendszerekhez ajánlott. Számos méretben, sávszélességben és frekvenciára készül. Pillanatok alatt építhető fel egy komplett WIFI rádiós rendszer 2,4 vagy 5,8 Ghz-en. Azonban a következő állítások továbbra is igazak, 

- elsősorban nagy területek, nagy távolságok áthidalására, mobil végpontokra használható ésszerűen és költség hatékonyan 

- a rádiós jel nem megy mindenen, 1, 2, 3, sok tégla- vagy betonfal, vagyis nem tudjuk mennyin megy át és mekkora lesz a sávszélesség. És aki azt állítja, hogy ezt látatlanba megmondja az bolond, vagy még nem szerelt ilyet. Árulnak a picon IP kamerákat beépített WIFI-vel, ami jelent egy adót és egy kis bot antennát, azonban a megadott teljesítmények nem sokat mondanak. A gyakorlati tapasztalat sajnos rossz, akadozó jelátvitelt mutatnak, lesz nálunk is ilyen eszköz, mert a vásárló ilyet akar, azonban fedett helyen nem tudunk garantálni 100%-os adatátvitelt. Mi néha el is csodálkozunk amikor ilyet olvasunk, hogy beltéren 50-100 méter.  Milyen fal, mennyi fal, mennyi akadály, milyen rálátás, mekkora sávszélesség, mennyi teljesítmény? Persze egy teszkós 0,25 megapixeles kameránál ez nem is számít, de 2 megapixelnél a kamera értelmét is megkérdőjelezi.  A jelenlegi ajánlat a legjobb és elérhető legnagyobb teljesítmányű adatátvitelt produkálja. Lehet spórolni.

- egy családiházban mondjuk 4 profi rádiós IP kamera a falakon nem költséghatékony 

- ez a rendszer a hagyományos kis antennás WIFI IP kamerákkal szemben megnővelt adóteljesítményű WIFI eszközöket tartalmaz ami méretében eltérő a megszokottól, de átvitelben a legprofibb. Itt még számos dolgot el lehetne mondani az IP kamera minőségének egyszerű változtatásáról, vagy a könnyű és moduláris szervízelhetőségről, de ez általában senkit sem érdekel, maximum ha baj van. 

A rendszer felépítése nagyon egyszerű, a kültéri IP kamera végpontokon 1 darab kültéri IP kamera található, a kültéri kamera mellett agy WIFI AP van elhelyezve ami biztosítja a minőségi rádiós átvitelt kültéren, beltéren egyaránt. Az IP kamerákkal felépített kamera rendszer rettentő stabil és mobil is egyben, valamint nagyon költség hatékony.


prev
12
next


prev
12
next

Sorrend: