Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Hírlevél

TOP termékek

Termékajánló

Napelem rendszerek, hogy a villanyóra visszafelé forogjon!


Házhozszállítás

Termék részletekGSM riasztó, méhészeknek, lakásba, nyaralóba, garázsba, motorba, autóba, fa kitermeléshez.

GSM riasztó, méhészeknek, lakásba, nyaralóba, garázsba, motorba, autóba, fa kitermeléshez.
 • GSM riasztó, méhészeknek, lakásba, nyaralóba, garázsba, motorba, autóba, fa kitermeléshez.
 • GSM riasztó, méhészeknek, lakásba, nyaralóba, garázsba, motorba, autóba, fa kitermeléshez.
 • GSM riasztó, méhészeknek, lakásba, nyaralóba, garázsba, motorba, autóba, fa kitermeléshez.
 • GSM riasztó, méhészeknek, lakásba, nyaralóba, garázsba, motorba, autóba, fa kitermeléshez.
29 083 Ft

A képen látható riasztó modul két részből áll, egy 4 bemenetes GSM alapú riasztó, ami belefér egy 100x100 kötésdobozba.


A maga 40-60 mA –e fogyasztásával hosszú ideig képes elüzemelni egy akkumulátorról is, persze ilyenkor jön a kérdés , hogy meddig. Miután a riasztás egy akár több amperes terhelést is jelenthet, így a válasz egyszerű a valós és vakriasztásoktól, akkumulátor méretétől, korától és karakterisztikájától függ nagyrészt. Elméleti számokat figyelembe véve egy 12 V DC 7 Ah-ás akkumulátor akár 70-80 órás üzemidőt is jelenthet.


A riasztóközpont képes kezelni 4 bemeneten egyszerre több sorba kapcsolt érzékelőt tetszőleges mechanikus érzékelő lehet. Megjegyzem a kulcsszó a mechanikus, a meghibásodás lehetősége szinte nulla, nincs plusz fogyasztás és nincs hiba lehetőség. Így könnyen szerelhető méh kaptár belső felületére, nem gond a szennyeződés, nem befolyásolja a működését. De találkoztunk már olyan lelkes amatőrrel aki pont a méh kaptárok esetén a kaptárokat összefűzte egy vékony néhány tized milliméteres rézhuzallal, így ha megmozdítják a kaptárokat és elszakad a huzal azonnal riaszt a rendszer. Praktikus megoldás ez is, persze így csak a lopásról értesülünk, miközben a higanyos érzékelő bármelyik nyíló felületre is szerelhető, min a ajtó, stb. Ebben az esetben az illetéktelen behatolás már a keresgélés időszakában jelez.


De hogy ne ragadjunk le a méh kaptároknál, szerelhetjük lakásba, autóba, motorba, garázsba, telekre, hétvégi házba, nyaralóba és akár a lopott fába is.


Visszatérve a GSM modulra, nagyon okos jószág, beállított a feszültségszint figyelés következtében jelez, ha merül az akkumulátor. Belső akkumulátora van, így ha megtalálják az áramforrást akkor is néhány óráig védelmet nyújt behatolás esetén. SMS küldés, HÍVÁS is riasztás esetén, tetszőleges állítható össze a riasztási aktivitás. A tápfesz 12 V, DC, ami lehet akkumulátor is, vagy napelemes rendszer és persze tápegység is. Stabil eszköz, alapvetően nagyon kevés meghibásodást tapasztaltunk az évek alatt.


A beüzemelés alapja, egy SIM kártya, amit ha elküldenek nekünk akkor előre beprogramozva tudjuk elküldeni a riasztót. Az érzékelőket egyszerűen sorba kötve egy- egy bemeneten zárt hurkot kell létrehozni. A ki és bekapcsolás hívással, SMS-el egyszerű módon vezérelhető. Az árnyékolásra kell csak figyelni, vagy külső kivezetett antennát kell használni ami tartozék.


Természetesen van kimenet is a panelen, ami azt jelenti, hogy el lehet indítani egy szirénát, kürtöt, tehát hangjelzőt, azonban ezzel vigyázni kell, mert még a legkisebb eszköz is képes 1 -2 A felvenni riasztáskor ami komolyan nekilát leszívni az akkumulátort., ha csak akkumulátoros a tápellátás akkor ez komoly gondot okozhat.


Nagyon praktikus használat, hisz nincs kezelő, nincs távirányító, csaj a saját mobilunk, amivel ki és bekapcsolhatjuk a riasztót, fogadjuk a riasztásokat, akár le is kérdezhetjük az állapotot. térerőt, hőmérsékletet.

 • 4 bemenet
  1 kimenet
  1 normál SIM foglalat
  Belső akkumulátor

  Kiskunmajsa, szállás, motel, panzió és apartman

   

 • Tápfeszültség
  12 V DC
  Tartozék
  1 akkumulátor
  Garancia
  1 év
  Cikkszám
  GSM-riaszto