Hírlevél

TOP termékek

Termékajánló

Napelem rendszerek, hogy a villanyóra visszafelé forogjon!


Házhozszállítás

GPS nyomkövetés, ONLINE és SMS alapú tracker

Fő kategória >GPS nyomkövetés, ONLINE és SMS alapú tracker

 

ÚJDONSÁG! GPS nyomkövető!

 

Mi az a GPS?

A rendszer legfontosabb jellemzőit az alábbiakban foglalhatjuk össze:
- A GPS rendszerben ismert helyzetű Föld körüli pályákon keringő műholdak jeleket sugároznak a Föld felszíne felé. A földi vevőkészülék, ezeknek a jeleknek a mérési adataiból, illetve az általuk szállított információk feldolgozásából meghatározza a saját helyzetét. A rendszer tehát aktív műholdakkal és passzív földi vevőkészülékkel működik.
- A GPS rendszer működéséhez feltétlenül szükséges az, hogy a vevőkészülék antennája és a műholdak között ne legyen akadály, ez azt jelenti, hogy a helymeghatározást a rálátás jelentősen befolyásolja.
- A GPS rendszer működésének alapfeltétele az időmérés pontossága. Minden műholdon igen pontos cézium és rubídium atomórák találhatók, melyek abszolút pontossága eléri a 10-13-10-14 értéket. Ez azt jelenti, hogy egy ilyen pontosságú óra kb. 300.000 - 3.000.000 év alatt késik vagy siet egyetlen másodpercet. 


Globális helymeghatározó rendszer (GPS)

A mérés alapja, hogy meghatározzuk minimálisan három műholdtól a távolságunkat. Amennyiben tudjuk, hogy milyen messze vagyunk egy műholdtól, akkor a pozíció egy gömb felületén található valahol. Két gömb metszése egy körvonal, három gömb pedig két pontban metszi egymást. Ebből a két pontból az egyik a mi elhelyezkedésünk. Mivel a két pontból az egyik koordinátahármas (mivel a GPS magassági értéket is szolgáltat) annyira extrém (vagy valahol az űrben van, vagy a Föld belsejébe esik), így már a műszer automatikusan ki tudja választani a helyes mérési eredményt. 

A legtöbb kereskedelmi csatornán megtalálható GPS nyomkövető berendezések a következő módon csoportosíthatók.

SMS alapú GPS nyomkövető, WAKWAU 1

Ez már egy jelentős átmenet a passzív és aktív nyomkövetők között, hisz itt már SMS -ben elérhető interaktivitás áll a rendelkezésünkre. Ennek ellenére az SMS alapú GPS nyomkövetõ eszközöket a számos riasztási funkció miatt, mi elsősorban RIASZTÓKÉNT kezeljük. Nézzük az alap mûködést, egy telefonhívást követően a SMS alapú GPS nyomkövető SMS - ben elküldi az aktuális helyzetét ami azonnal megtekinthető online módon a www.gps.startolj.hu oldalon. 
A beállítható riasztási funkciók a következők:
- sebességhatár riasztás, egy beállított sebességhatár túllépése esetén riasztást küld SMS -ben
- SOS, a pánik gomb megnyomását követően riasztást küld SMS - ben 
- Elmozdulás érzékelés, 25 km / h sebesség mértékű elmozdulás esetén riasztást küld SMS - ben 
- GEO vivő, egy előre beállított területből történő kilépés esetén értesítést küld SMS - ben 
- Alacsony tápfeszültség esetén értesítést küld SMS - ben, ez a funkció támogatja a nem beépített SMS alapú GPS nyomkövetők pontos állapot meghatározását. 

Az SMS alapú GPS nyomkövető rendszert hívná a kormány a "nem fog fájni" típusú rendszernek, hisz a készülékbe helyezett SIM kártya csak annyit fogyaszt, ahány kérést küldünk irányába. 


Online GPS nyomkövető, WAKWAU 1

Hát igen, miért is beszélünk ugyanarról a készülékről. A válasz egyszerű a készülék első beüzemelése alkalmával dönthetünk, hogy SMS alapú üzemben, vagy ONLINE üzemben használjuk a készüléket az üzemmódok és szolgáltatások nem keverhetők. A működési mód, nem befolyásolja az alap felépítést, miszerint a csomagban található WAKWAU1 készülékbe minden esetben egy SIM kártyát kell helyezni (vevő költsége), majd szabadon dönthet a felhasználó, hogy akkumulátorról hordozva, vagy autós tápegységgel beépítve használja. 
Na és akkor a működés, a beépített SIM kártyán aktivált GPRS, egyszerűen használva Internet szolgáltatás segítségével az Online GPS nyomkövető
30 másodpercenként

küld jeleket egy központi szerverre, ahol is a felhasználó megtekintheti az Online GPS nyomkövető pillanatnyi helyzetét, az aktuális idő és sebesség adatokat. 
Próbálja ki, kattintson a belépés menüpontra és használja a teszt belépési adatokat.

Demo nyomkövetés ---- a belépés menüpont alatt!!!!
www.electroshop.hu
e-mail cím: proba@startolj.hu 
jelszó: 12345
És itt már látható, hogy ez a verzió "havonta fáj", hisz a SIM kártya a folyamatos Internet kapcsolat miatt havonta legalább 800 -1 200 forintot használ fel roaming nélkül. A megtekintéshez szükséges Internet felület és szolgáltatás ingyenes, az egyedi szoftver elképzelések fizetősek, a GPS adatokat 2 hétig tároljuk.Sorrend: